0

WhatsApp meelezen van iemand anders, hoe werkt dat?

WhatsApp is vandaag de dag een van de populairste communicatiemiddelen geworden. Wie gebruikt WhatsApp nu niet? De app wordt volgens Statista inmiddels door bijna iedere Nederlander met een smartphone gebruikt, dat zijn ruim 12 miljoen. En dat aantal is stilaan aan het oplopen tot bijna 13 miljoen gebruikers. WhatsApp is even populair op smartphones in landen rond Nederland, zoals België en Duitsland.

De mogelijkheden en functies van WhatsApp zijn enorm, toch weet niet iedereen hoe het echt functioneert of wat die functies nu allemaal zijn. Ook weten maar weinig mensen dat ze iemands WhatsApp kunnen meelezen vanop afstand. Lees hieronder hoe je zelf iemands WhatsApp mee kunt lezen.

Redenen om iemands WhatsApp mee te lezen

woman

Meekijken op de WhatsApp van je partner is niet de normaalste zaak van de wereld. Toch zijn er veel situaties waarin je iemands WhatsApp zou willen volgen. De volgende situaties komen vaak voor:

 • U vermoedt dat uw partner vreemdgaat en u in verlegenheid wil brengen
 • U bent bezorgd dat uw kind wordt gepest of met de verkeerde persoon uitgaat
 • U wil alert zijn op oudere familieleden en familieleden die slachtoffer kunnen worden van fraude
 • U wilt dat werknemers bedrijfstoestellen alleen voor zakelijke doeleinden gebruiken
 • U wilt een vriend volgen in een giftige relatie

Er zijn natuurlijk nog meer redenen om gratis WhatsApp-berichten van iemand te onderscheppen. Het lezen van WhatsApp om te controleren hoe het met iemand gaat, lijkt echter de belangrijkste reden te zijn.

Verschillende manieren waarop je iemands WhatsApp kunt meelezen

Er zijn een aantal verschillende manieren waarop je de WhatsApp van iemand anders kunt volgen. Zo is er de mogelijkheid om de WhatsApp van een ander mee te lezen via wifi, de webapplicatie of het telefoonnummer. Ook kun je gebruik maken van spy-apps. Voorbeelden hiervan zijn mSpy, Eyezy of Spybubble. Hoe deze opties precies werken, lees je hieronder.

Meelezen van WhatsApp via spy-apps

Het gebruik van spy-apps is cruciaal geworden als je wilt begrijpen waarom je partner zich verdacht gedraagt of in wat je kind online zo geïnteresseerd is. Spy-apps kunnen helpen iemands geheimen te onthullen en elke app die je geliefde gebruiken, in de gaten te houden. Hier zijn enkele spy-apps die je binnen enkele minuten kunt installeren en gebruiken om te helpen bij iemands WhatsApp in te lezen.

mSpy

mspy whatsapp

Volgens experts is mSpy een van de beste verborgen spionage-apps voor Android. Van het lezen van alle sms-berichten tot het bewaken van oproeplogboeken en het volgen van alle sociale mediaplatforms, mSpy heeft u gedekt. Gratis WhatsApp hacken met een mobiel werd nog nooit zo makkelijk gemaakt.

De software heeft meer dan 20 bewakingsfuncties, werkt erg goed en heeft een uitstekende klantenondersteuning. In tegenstelling tot wat je in films ziet, is deze spionage-app niet te ingewikkeld om te gebruiken. Het duurt maar een paar minuten om het in te stellen en de activiteiten van uw gezin te volgen. Ten slotte is deze app erg goedkoop.

Eyezy

eyezy

Eyezy is een andere niet-detecteerbare spy-app die je helpt de telefoon van je geliefde te vinden en iemands WhatsApp mee te lezen. Deze app heeft de volgende kenmerken:

 • GPS-locatie volgen
 • belgeschiedenis bijhouden
 • toegang tot alle multimediabestanden
 • Wi-Fi-logboeken bekijken.

Eyezy heeft ook veel andere functies. De app is erg functiegericht.

Spybubble

Het softwaresysteem van Spybubble zorgt ervoor dat je van elke computer kunt inloggen en elke smartphone kunt volgen en controleren. Je hoeft enkel de software op de andere telefoon te installeren en het controleren vanaf uw computer kan beginnen. Zo wordt iemands WhatsApp inzien bijvoorbeeld heel makkelijk. SpyBubble ondersteunt momenteel het volgende:

 • het volgen van oproepen
 • het volgen van SMS
 • het volgen van de GPS.

Meelezen van WhatsApp op de PC

whatsapp on pc

Er zijn veel manieren waarop u de WhatsApp van iemand anders gratis kan hacken met een mobiel en berichten kan lezen zonder hun medeweten. Hiervoor heeft u maar enkele minuten mobiele toegang nodig om in te loggen op het WhatsApp-account van de andere. Maar daarna is die telefoon niet meer nodig. Bij deze methode wordt een webbrowser gebruikt om toegang te krijgen tot het WhatsApp-account. Hoe het werkt:

 • open WhatsApp op het toestel van het doelwit
 • open het menu rechtsboven en klik op WhatsApp Web
 • voer WhatsApp Web in op je computer
 • verbind de doeltelefoon met je computer door de QR-code te scannen.

Markeer ‘Blijf ingelogd’ onder de QR-code om langer toegang te hebben tot WhatsApp-berichten.

WhatsApp meelezen door het MAC-adres van de telefoon te vervalsen

Dit is een populaire en gratis methode om WhatsApp-gesprekken in te zien zonder medeweten van de andere persoon. Bij correct gebruik kunt u de WhatsApp van een ander lezen, of dit nu Android of iOS is.

Elke mobiele telefoon (of ander apparaat in het algemeen) met internettoegang heeft een unieke ID die bestaat uit cijfers en letters die door de fabrikant zijn toegewezen. Dit heet MAC (Media Access Control). Een verstandige manier om WhatsApp te bespioneren, is door het op je eigen telefoon te klonen, maar om beveiligingsbarrières te omzeilen, moet je dezelfde MAC hebben als de telefoon van de doeltelefoon.

Zodra je het MAC-adres van het apparaat van de ander hebt gevonden, maskeer je het MAC-adres van je telefoon met het MAC-adres van die persoon. Verwijder vervolgens WhatsApp en installeer het opnieuw.

Zodra dit is gebeurd, kloont het dat WhatsApp-account dat u op de telefoon wilt bespioneren en haalt het alle berichten en media op de telefoon van die persoon op. Zo wordt de WhatsApp volgen van iemand anders heel makkelijk.

WhatsApp van een ander lezen met een mobiel nummer of telefoon

Het gebruiken van deze methode vergt wat creativiteit. Het werkt namelijk alleen als je WhatsApp op je eigen telefoon hebt staan en je ook in het bezit bent van de verificatiecode van het telefoonnummer dat je wil volgen.

Je opent eerst WhatsApp op je eigen telefoon en voert dan het telefoonnummer van de ander in. Het nummer van die persoon moet gekoppeld zijn aan hun WhatsApp-account. Als tweede stap voert u de pincode in om in te loggen op het account. Deze pincode kan makkelijk worden ontvangen door een sms te krijgen met deze pincode via de doeltelefoon. Als je de code invoert kun je de gehele WhatsApp lezen van die andere.

Deze manier heeft wel zijn minpunt. Het mist zijn effectiviteit omdat het inloggen op een ander apparaat de doeltelefoon zal verwittigen van deze inlogpoging.

Onze conclusie over het meelezen van iemands WhatsApp

Er zijn veel manieren om WhatsApp te hacken. Veruit de meest effectieve manier om het te doen, en de methode die wij aanbevelen, is het gebruik van een gsm-traceerapplicatie. Zo krijg je volledige toegang tot iemands WhatsApp zonder de eigenaar van het account te waarschuwen. De bovenstaande toepassingen raden we alle ouders aan die de activiteiten van hun kind op WhatsApp in de gaten willen houden of enkel de WhatsApp willen meelezen op een andere telefoon.

NL_NL