0

Mspy Review: Is mSpy de Juiste Mobiele Telefoon Spy App Voor U?

Wat brengt je hier om mSpy reviews te lezen?

Misschien voel je je gefrustreerd omdat je niet kunt stoppen met denken over wat je partner aan het doen is op zijn telefoon nadat je hem hebt betrapt op vreemdgaan, of misschien zou je willen weten wat je kinderen doen op het internet of sociale media. U kunt zich ook zorgen maken over uw werknemers die onder werktijd op internet surfen of naar hun favoriete tv-programma’s kijken.

Wij begrijpen hoe irritant het kan zijn om te wensen dat er een manier was om te controleren wat mensen op hun telefoon doen en ervoor te zorgen dat ze niet iets doen wat niet mag.

Gelukkig voor u zijn er verschillende mobiele telefoon spy apps die u in staat stellen om dit te doen.

Maar zijn ze allemaal betrouwbaar en je geld waard?

Waarschijnlijk niet.

We hebben deze apps eens goed onder de loep genomen en verschillende opties vergeleken om te zien welke het beste werkt. Van alle beschikbare apps won mSpy ons vertrouwen – en mSpy reviews zijn het bewijs dat klanten er net zo over denken!

Met dit artikel willen we je helpen een diepgaand inzicht te krijgen in hoe mSpy werkt en waarom het misschien is waar je naar op zoek was.

Laten we beginnen!

Wat Is mSpy?

mspy logo

mSpy is een smartphone spionage applicatie die werd gelanceerd in 2010. Het stelt u in staat om de activiteiten op een doelapparaat op afstand te controleren. U kunt het installeren op de telefoons van uw kinderen of werknemers om een oogje te houden op hun bewegingen en hen ervan te weerhouden iets te doen wat onaanvaardbaar of ongepast is.

Met mSpy kunt u meldingen ontvangen over de volgende activiteiten:

 • Telefoongesprekken
 • Sociale media-activiteiten
 • Instantberichten
 • Bezochte locaties

Het beste?

Deze app werkt in het geheim op de achtergrond, waardoor het onmogelijk is voor de gebruiker van de doeltelefoon om een verandering op te merken of achterdochtig te zijn.

Sinds zijn komst meer dan een decennium geleden, heeft mSpy.com de functies en de mogelijkheden van de app verbeterd om de nr te worden. 1 telefoon spionage app die gebruikers blindelings kunnen vertrouwen. Meer dan een miljoen ouders wereldwijd gebruiken deze app om een oogje houden op de telefoon activiteiten van hun kinderen om hun online veiligheid te garanderen. Deze app is ook nuttig voor echtgenoten en bedrijfsleden die een tabblad willen houden op de activiteiten van hun partner of werknemers.

mSpy Functies

De belangrijkste reden mSpy is geliefd en vertrouwd door miljoenen gebruikers over de hele wereld is dat het weinig tot geen tijd of inspanning vergt om op te zetten en super betrouwbaar is. Bovendien, aangezien het compatibel is met zowel Android- als iPhone-apparaten, zorgt het voor maximale flexibiliteit en gemak voor alle gebruikers.

Deze app is ontworpen om u te voorzien van een gedetailleerde analyse van de bewegingen en activiteiten die plaatsvinden op het doelapparaat. Het biedt een verscheidenheid van functies en alle juiste dingen die het een toonaangevende telefoon spy app maken.

De belangrijkste voordelen van het installeren van mSpy op een doelapparaat zijn:

 • Het installeert snel; duurt niet meer dan vijf minuten.
 • Rooting is niet vereist voor Android mobiele telefoons.
 • Het stelt u in staat om alle berichten die zijn ontvangen op of verzonden van het doelapparaat te controleren.
 • Het bewaart alle verwijderde berichten, zodat u niets over het hoofd ziet.
 • Het geeft GPS locatie updates van de doelgebruiker in real-time.
 • Het houdt een record van gesprekslogboeken bij, zodat u kunt weten wie de doelgebruiker heeft gebeld en wie er is gebeld vanaf de doeltelefoon.
 • Het laat je de foto’s en video’s zien die zijn verzonden en ontvangen op het doelapparaat.
 • Het houdt reisroutes in de gaten.
 • Het biedt een gedetailleerd rapport over sociale media-activiteit, waaronder Instagram, Facebook, WhatsApp en andere kanalen).
 • Het is ontworpen om alle verzamelde informatie veilig op te slaan, zodat u later kunt terugkeren om er toegang toe te krijgen.
 • Het belooft 24/7 klantenondersteuning van meertalige experts.

Als u op zoek gaat naar mSpy reviews, zult u merken hoe gebruikers profiteren van deze functies en aanbiedingen, ongeacht hun specifieke behoeften en verwachtingen.

Om van deze voordelen te genieten, hoeft u zich alleen maar te abonneren op het maandplan op mSpy.com. Zodra de app is geïnstalleerd op de telefoon, kunt u updates krijgen als ze gebeuren. U kunt regelmatige updates verwachten voor een superieure ervaring, aangezien mSpy de meest populaire spionage app is die er is. Dit zal ervoor zorgen dat u het meeste uit de nieuwste mSpy technologie haalt.

Dieper Graven in de Functies Van mSpy: Wat Gebruikers Mogen Verwachten

Laten we elke mSpy-functie in detail bespreken, zodat u een diepgaand begrip van de app hebt voordat u een aankoop doet.

Sitegebruik Overzien en Pagina’s Blokkeren

Met mSpy kunt u de namen van de pagina’s en URL’s zien van de websites die uw kind, werknemer of de beoogde gebruiker bezoekt met hun mobiele telefoons. U kunt ook de links bekijken die ze als bladwijzer hebben opgeslagen op verschillende browsers.

Wat is er nog meer?

Deze app heeft een intelligente functie die onmiddellijk identificeert en u waarschuwt wanneer de gebruiker specifieke trefwoorden op de telefoon invoert. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw kinderen geen illegale of schadelijke sites proberen te openen.

Bovendien kunt u websites blokkeren waarvan u niet wilt dat de beoogde gebruiker ze bezoekt. Dit is mogelijk op alle native browsers, waaronder Google Chrome en Safari.

De Nodige info Ophalen en Beheren

mSpy deelt alle gegevens van het doelapparaat met je op het dashboard. Je kan controleren welk model de telefoon is en details evalueren met betrekking tot het geheugen en het besturingssysteem. Bovendien, kunt u de provider van cellulaire dienst en de specifieke versie van de software geïnstalleerd samen met de batterij van de telefoon percentage. U kunt ook de recente synchronisatie status en de beworteling van het doel controleren.

Dankzij mSpy.com, kunt u ook de meerderheid van de functies op de doeltelefoon op afstand aanpakken. Je hebt de bevoegdheid om de software uit te schakelen of opnieuw op te starten, logs te verwijderen of te exporteren, het apparaat opnieuw op te starten of te vergrendelen, de verbinding met de app te verbreken en alle gegevens te verwijderen voor het geval de gebruiker de telefoon verliest.

Lees Berichten en zie wie er Gebeld Heeft

demo calls

mSpy informeert u over alle verzonden en ontvangen berichten en oproepen op het apparaat. U kunt de volledige gespreksthreads openen, de telefoonnummers bekijken en zien wanneer de berichten en oproepen zijn ontvangen.

Je hoeft je zelfs geen zorgen te maken over verwijderde berichten, aangezien deze ook beschikbaar zullen zijn op je profiel.

Bovendien bevat het controlepaneel alle oproepen die zijn gemaakt van of ontvangen op de mobiele telefoon van het doelwit. U kunt controleren hoe lang de mobiele gebruiker in gesprek is geweest met een bepaald nummer. Bovendien kunt u bepaalde contacten blokkeren om te voorkomen dat de gebruiker met hen in gesprek gaat. Niet alleen dit, maar u kunt ook voorkomen dat een contact gedurende een bepaalde periode belt.

Apparaat Instellingen Bewerken

Met mSpy kunt u het standaardgedrag van een smartphone dicteren. Dit zal ervoor zorgen dat het apparaat werkt volgens uw voorkeuren totdat u de instellingen wijzigt.

Houd er rekening mee dat de enorme hoeveelheid gerapporteerde gegevens de batterij van de telefoon leeg kan trekken en het gegevensgebruik kan beïnvloeden. Daarom moet u overwegen om de gegevens die u nodig hebt bij het gebruik van mobiele gegevens te specificeren. Veel gebruikers geven er de voorkeur aan dat video’s alleen worden geüpload wanneer het toestel een stabiele internetverbinding heeft.

Daarnaast kunt u update-intervallen instellen voor gegevensgebruik en locatie. Als u vaak updates nodig hebt, moeten de intervallen korter zijn. Een goede vuistregel is om elke twee minuten locatie-updates te krijgen en elk half uur gewone info.

Gebruik de Functie Geofencing

demo GPS

Door gebruik te maken van de laatste GPS technologie, laat mSpy je toe om de fysieke locatie van de beoogde gebruiker te volgen. Zolang ze zich binnen een afstand van 20 meter bevinden, kun je ze in de gaten houden.

Het belangrijkste is dat je veilige en verboden locaties kunt definiëren. Dit is vooral handig voor ouders die niet willen dat hun kinderen ongepaste zones betreden. Je krijgt een melding over de tijdstippen en de frequentie waarop je een veilige zone verlaat en een gevaarlijke locatie binnengaat.

Houd geïnstalleerde apps en IM-functies in de gaten

Demo apps

Het mSpy dashboard toont alle geïnstalleerde apps op het doelapparaat. U kunt de toegang tot deze blokkeren om ervoor te zorgen dat uw kleintjes uit de buurt blijven van illegale en schadelijke sites.

Bovendien kunt u de spraakoproepen en instant messaging-activiteiten van de doelgebruiker in de gaten houden. Van WhatsApp, Viber, Google Hangouts, LINE tot Skype, Snapchat, Tinder en iMessage, er bestaan vandaag verschillende apps om mensen met elkaar te verbinden via digitale toestellen. mSpy geeft details over de uitgewisselde gegevens op al deze apps en meer!

Profiteer van Key Logging

demo keylogger

Deze fantastische functie van mSpy.com vervangt het toetsenbord van de smartphone door één van mSpy – en maak je geen zorgen, de telefoongebruiker komt hier niets van te weten.

Een logboek wordt aangemaakt en geüpload op het dashboard voor uw inzage. Het markeert alle toetsaanslagen gemaakt door de doelgebruiker, zodat je altijd weet wat ze van plan zijn met hun telefoon.

Met mSpy krijg je ook een lijst met trefwoorden die beledigend of ongepast kunnen zijn voor de kinderen. Je krijgt een melding zodra de kinderen naar een van deze woorden of zinnen zoeken op hun mobiele telefoon.

Hoe Installeer je mSpy?

Geen beoordeling zou compleet zijn zonder de installatie van de mSpy app zelf te behandelen.

Het proces is lichtjes verschillend afhankelijk van het toestel dat je gaat gebruiken en welk pakket je koopt.

iOS-apparaten zonder Jailbreak

Als het toestel dat je wil monitoren een iPhone is en je het niet wil moeten jailbreaken, kan je mSpy installeren zonder Jailbreak.  Je hebt de iCloud-gegevens van de gebruiker nodig om verder te gaan met de installatie. 

Begin met in te loggen in je Configuratiescherm.  Kies de installatieoptie die overeenkomt met uw apparatuur.  Volg dan de stap voor stap instructies. 

Zorg ervoor dat iPhone-back-up is ingeschakeld. iPhones maken eenmaal per dag een back-up naar de cloud, maar ze moeten verbonden zijn met Wi-fi, aangesloten zijn op het stopcontact en vergrendeld zijn. 

Om te controleren of back-ups zijn ingeschakeld, gaat u naar het menu Doelen Instellingen en controleert u of “iCloud-back-up” is ingesteld op “Aan”.  Ga dan naar “Backup” en klik op de Backup Now knop.  Dit zal alle gegevens van de doeltelefoon synchroniseren met je controlepaneel.

iOS-apparaten met Jailbreak

Het “Full Pack” is de jailbreak versie van mSpy voor iPhones en iOS apparaten.

De eerste stap om de volledige versie van mSpy te installeren is om het toestel te jailbreaken.

Veel van de nieuwere iPhones hebben nog geen jailbreak beschikbaar.  Als dit het geval is met je doelapparaat, moet je de “No-Jailbreak”-versie van de software gebruiken.

Om de iOS-versie op het doelapparaat te controleren, ga je naar Instellingen->Algemeen->Over->Versie.

Zodra je de telefoon met succes hebt gejailbreakt, kun je naar het dashboard van je configuratiescherm gaan en “iPhone” kiezen om de installatie voort te zetten.  Je moet verwachten dat de hele procedure van het jailbreaken van de telefoon en het installeren van de software ongeveer 30 minuten zal duren.

mSpy voor Android-toestellen

Voor de installatie op een Android-apparaat moet je fysieke toegang tot de telefoon hebben.  Selecteer in je configuratiescherm “Android”.  Volg dan de stap-voor-stap installatie instructies.

Androids vereisen GEEN rooting voor de basis functionaliteit van de mSpy app, maar de uitgebreide functionaliteit van het monitoren van bepaalde apps vereist wel dat het toestel geroot is.

Zodra je de mSpy installatieprocedure hebt voltooid, zal de tracking software onmiddellijk beginnen met het monitoren van de telefoon. Vanaf hier kan alle activiteit worden gemonitord vanuit je controlepaneel.

Hoe Goed Is Het mSpy Control Panel

Het Control Panel of Dashboard maakt het zo gemakkelijk om de telefoon op afstand te beheren en alle gegevens die het verzamelt te controleren. Het mSpy dashboard is zeer overzichtelijk, het geeft een algemeen overzicht van alle belangrijke gegevens op het hoofd, en dan kun je op elke sectie klikken voor meer details.

mSpy Biedt De Volgende Plannen

mspy price euro

Verbazingwekkend genoeg biedt mSpy verschillende pakketten en prijsopties aan de gebruikers. Er zijn vier verschillende plannen beschikbaar: basis, premium, familie en bundel. Deze plannen zijn beschikbaar voor 1, 3, 6 en 12 maanden zodat gebruikers het pakket van hun keuze kunnen selecteren met functies die ze willen voor een specifieke periode waarin ze van plan zijn de dienst te gebruiken.

Deze pakketten bieden een groot voordeel voor mSpy ten opzichte van andere soortgelijke apps en diensten, omdat gebruikers zelfs de service voor een maand kunnen krijgen als ze het slechts voor een paar dagen willen gebruiken. Vanzelfsprekend kosten langere periodes minder en u kunt de prijzen op hun officiële website controleren.

De Voors en Tegens Van mSpy Mobiele Telefoon Monitoring Software

Tot slot is het tijd om te duiken in mSpy beoordelingen en brengen de voors en tegens van deze app in de schijnwerpers. Deze sectie is in principe een momentopname van wat je wel en niet leuk vindt aan mSpy. Het zal u helpen beslissen of het de moeite waard om uw geld, energie en tijd in te investeren.

Voordelen:

 • Het is super betaalbaar; eigenlijk, een van de goedkoopste spionage apps die je kunt vinden.
 • Het stelt u in staat om de mobiele acties van een individu onzichtbaar te volgen.
 • Het kan worden geïnstalleerd en gebruikt door iedereen, zelfs degenen die niet bedreven zijn in het gebruik van verschillende apps op hun telefoons.
 • Het beschikt over GPS-trackingtechnologie waarmee u te allen tijde op de hoogte kunt blijven van waar de beoogde gebruiker zich bevindt.
 • Het biedt stapels gegevens en info over alle soorten mobiele activiteiten.
 • Het werkt voor zowel Android als iPhone gebruikers.
 • Het is ook compatibel met jailbroken apparaten.
 • mSpy.com biedt vriendelijke en coöperatieve customer care service rond de klok.
 • Nieuwe gebruikers krijgen een mSpy gratis proefperiode om de service te testen.

Nadelen:

 • Het is gelicenseerd om te worden gebruikt op één smartphone per keer.
 • Alle gegevens die in mSpy zijn opgeslagen, kunnen verloren gaan als het doelapparaat wordt gewist.
 • De prijs kan in de toekomst stijgen, als fabrikanten nieuwe functies toevoegen of de bestaande functies wijzigen.

Deze mSpy beoordeling vertelt u beide kanten van het verhaal – de goede en de slechte. Dit zal u helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Vaak Gestelde Vragen: Wat Moet je Weten Over mSpy?

Is mSpy Legaal?

Ja, het gebruik van mSpy is volkomen legaal.  Er zijn echter een paar beperkingen.  U moet de eigenaar van de telefoon zijn.  Bijvoorbeeld, als u een telefoon wilt monitoren die uw bedrijf aan uw werknemers verstrekt, is dit volledig binnen de wet.  Het is wel vereist dat u uw werknemer laat weten dat zijn telefoon wordt afgeluisterd.

Een ander voorbeeld is het afluisteren van de telefoon van uw kind.  Op dat moment is het aan u of u hen laat weten dat u hun telefoon in de gaten houdt of niet. 

Als u mSpy wilt installeren om een echtgenoot of andere partner te controleren die u verdenkt van ontrouw, is het duidelijk dat het de kans verkleint dat u hem of haar op heterdaad betrapt.  Dit is op zijn best een grijs gebied.  Velen zouden beweren dat het belangrijker is dat ze het zeker weten.

Met Welke Apparaten Kunt u MSpy Gebruiken?

Voordat u verder gaat in het proces is het belangrijk om te weten of uw beoogde doelapparaat compatibel is met de mSpy app.  Om de meeste functionaliteit uit de software te halen, moet je een Android telefoon rooten of een iPhone jailbreaken. 

Veel van de laatste versies van de iPhone staan niet toe dat je ze jailbreakt. https://www.mspy.com/compatibility.html hier kan je compatibele toestellen en compatibele besturingssystemen controleren.

Is De mSpy-Spionage-app Gemakkelijk te Herkennen?

mSpy kan niet worden gedetecteerd op een iOS-apparaat. Het hoeft helemaal niet te worden “geïnstalleerd” op de doeltelefoon.  Het geeft je gewoon toegang tot alle online back-ups in de iCloud-account van de gebruiker. 

mSpy kan worden gedetecteerd op Android-telefoons omdat de app moet worden gedownload en geïnstalleerd op het apparaat. Het is verborgen en onzichtbaar, maar als iemand een anti-spyware app installeert zal mSpy worden gedetecteerd.

Conclusie

Veel gebruikers die voor het eerst te weten kwamen over mSpy vroegen zich af of het de juiste smartphone spionage app voor hen zou zijn.

Wat denk je?

Ze vonden het geweldig!

Hopelijk, moet je het gevoel meer geïnformeerd over deze app na het lezen van deze review. Wij geloven dat het de beste app voor het bijhouden van een apparaat de locatie en het bijhouden van de oproepen en berichten verzonden en ontvangen op afstand.

De fabrikanten werken de software regelmatig bij om een ongeëvenaarde spionage-ervaring voor alle gebruikers te garanderen. Naast de robuuste bewakingsfuncties geniet u van een onovertroffen klantenondersteuning.

Met mSpy kunt u te allen tijde de activiteiten van uw kinderen en werknemers in de gaten houden en hun browsegeschiedenis controleren. De moderne functies, gecombineerd met een betaalbare prijs, zorgen voor de ultieme smartphone tracking oplossing.

U zult niet in staat zijn om een betere app dan mSpy te vinden tegen een prijs die zo concurrerend is en met zulke opmerkelijke functies. 

NL_NL