0

eyeZy Review: De Voors en Tegens van eyeZy Mobiele Telefoon Monitoring Software

Deze eyeZy review zal u voorzien van wat u moet weten voordat u deze tracker kiest. 

Laten we eerlijk zijn, de technologie voor ouderlijk toezicht die slechts een paar jaar geleden werd gebruikt, is nu verouderd en zal daarom niet in staat zijn om u en uw dierbaren te beschermen.

eyeZy biedt dynamische, functierijke controle door middel van AI (kunstmatige intelligentie). 

Het is ontworpen om ouders een manier te bieden om hyper verbonden te zijn met hun kinderen en geliefden, terwijl het compatibel is met sociale media-apps. eyeZy wordt ook wel een spionage-app genoemd, als dat is hoe u het wilt zien. 

Maakt eyeZy zijn beloften waar? Laten we dat in onze review uitzoeken.

Wat Is eyeZy?

eyeZy (1)

EyeZy is een spionage-app waarmee je, in een notendop, de online activiteiten van andere mensen kunt controleren.

Maar waarom?

Als je een kind of tiener hebt die de neiging heeft om stiekem weg te gaan of je wilt ze gewoon beschermen, dan is deze spionage-app perfect voor het controleren en volgen van hun bewegingen, activiteiten, telefoongesprekken, teksten en wat ze doen op sociale media. 

Als u vermoedt dat uw man, vriend, of significante andere is het hebben van een affaire of het aangaan van andere snode activiteiten, kunt u de eyeZy app installeren op hun telefoon, verbergen, en toezicht houden op hun activiteiten. 

Misschien bent u de verzorger van een ouder met cognitieve achteruitgang.

U kunt de app gebruiken om hun veiligheid te waarborgen en een oogje in het zeil te houden, wat u gemoedsrust geeft zonder inbreuk te maken op hun waardigheid. 

Wanneer u uw dierbaren of uzelf wilt beschermen, is deze spionage-app een geweldige manier om dat te bereiken. 

EyeZy geeft u een dashboard van alle berichten, locaties en telefoongesprekken van de persoon op wie u zich richt. En vervolgens ben je vrij om met deze informatie te doen wat je wilt.

Wat Zijn de Kenmerken Van eyeZy?

Dus, wat maakt deze eyeZy tracking app zo uniek? Ten eerste heeft het bijna alle functies van mobiele bewaking die u zou verwachten en meer.

U zult niets missen van wat uw kind of andere geliefde doet zodra u uw abonnementsplan aanschaft en de app installeert. 

We zijn nogal dol op de functies en de namen die ze geven. Laten we gewoon zeggen, deze app is niet uw gemiddelde spion app.

Ze noemen de GPS tracking functie “pinpoint” en de functie waarmee je hun social media chats kunt lezen “social spotlight”. 

Laat je niet misleiden door deze coole namen, want deze tracking app is de beste die er is. Hier zijn een paar van de dingen die de eyeZy spy app doet. 

Pinpoint

eyezy GPS

U krijgt toegang tot de locatie van uw kind, echtgenoot, ouder, of andere geliefde via geofencing, GPS-tracking, en waarschuwingen over verbonden WiFi-netwerken. 

Social Spotlight

eyezy demo whatsapp

Deze functie geeft u toegang tot het mobiele apparaat van uw doelwit, inclusief sms-berichten, berichten in sociale media, zoals die op Facebook, Instagram, WhatsApp, Telegram, Snapchat en Viber, en zelfs e-mails. 

Plans Breaker

eyezy demo events

Met deze functie kun je hun notities en agenda-items bespioneren om te zien of ze plannen maken waarover ze jou niets hebben verteld. 

Keystroke Capture

eyezy demo Screenrecorder

eyeZy Keystroke Capture registreert de toetsaanslagen op het toetsenbord van het apparaat van uw geliefde. 

Web Magnifier

Als u de browseractiviteiten van uw dierbare in de gaten wilt houden, kunt u met deze functie elke website die ze bezoeken in de gaten houden. 

Connection Blocker

eyezy demo block applications

Als de ouder, of degene die het apparaat in de gaten houdt en volgt, kunt u sites, WiFi-netwerken en apps blokkeren waarvan u niet wilt dat ze toegang krijgen.

Files Finder

eyezy demo photos

De bestandszoekfunctie geeft u volledige toegang tot de video’s, foto’s en galerij van de eigenaar van het apparaat.

Invisible Shield

eyeZy biedt de onzichtbare schild optie om u te helpen de app te verbergen nadat het is geïnstalleerd, zodat uw dierbare geen idee heeft dat u hun activiteiten volgt en controleert. 

Phone Analyzer

eyezy demo calls

Monitor en volg alle telefoongesprekken van en naar de mobiele telefoon van uw man, kind, ouder, of andere geliefde. 

Laten we het hebben over de functies voor Instagram op eyeZy die u moet weten terwijl we het over dit onderwerp hebben.

Met deze app kunt u hun chats bekijken (geheim of niet), de foto’s zien die ze verzenden en ontvangen, en u kunt de tijd en data-informatie controleren. 

Hoe Werkt eyeZy?

Nu u weet wat de eyeZy app is, wat het kan doen, en waarom het wordt gebruikt, zou u een idee moeten hebben hoe het werkt. 

WiFi Synchronisatie

Normaal gesproken zou u fysieke toegang tot de telefoon van de gebruiker van het apparaat nodig hebben om ze te controleren en te volgen, maar met de eyeZy app, kunt u dit doen zonder fysieke toegang tot hun mobiele telefoon. 

Natuurlijk moet u wel toegang hebben om de applicatie te installeren en te gebruiken.

Echter, zodra u dat deel gedaan hebt, zal de app synchroniseren met de telefoon van de gebruiker en zal alle gegevens van dat apparaat kopiëren wanneer genoemde gebruiker verbinding maakt met WiFi-netwerken.

Je kunt monitoren en volgen zonder toegang te hebben tot hun mobiele telefoon.

Synchroniseren via iCloud

Binnenkort, volgens de ontwikkelaar zal de toegang tot iCloud sync met behulp van de spion app. Met deze functie kunt u de iPhone van uw doelwit in de gaten houden door de gebruikersgegevens van iCloud te gebruiken. 

Volg gewoon de instructies voor iCloud te verifiëren via 2FA van de iPhone. Zodra u het hebt geverifieerd, hebt u onmiddellijk toegang tot de telefoon van uw persoon.

Jailbreak Methode

Als u te maken hebt met een jailbroken apparaat, kunt u de eyeZy spy app installeren op de telefoon zonder iCloud of WiFi sync.

U kunt direct controleren en volgen vrijwel alle activiteiten van uw kind, echtgenoot, of andere geliefde op hun cel. 

Met Welke Apparaten Kunt u eyeZy Gebruiken?

De eyeZy app is compatibel met zowel iOS als Android besturingssystemen. Als u een iOS zonder jailbreak hebt, kunt u de spionage app gemakkelijk downloaden op iPhone toestellen die draaien op iOS 7 tot 13+.

Alle iOS-smartphones met een jailbreak zijn in staat om te downloaden en uitvoeren van de spion app naadloos, ongeacht het besturingssysteem.

Wat de compatibiliteit met Android betreft, moet het besturingssysteem Android 4 of hoger zijn. Het is cruciaal om te weten dat de “social spotlight” functie alleen beschikbaar is op geroote apparaten. 

Op de website van eyeZy kunt u het model van uw toestel invoeren om de compatibiliteit te controleren.

Hoe Goed Is Het eyeZy Control Panel

Het gebruik van de software zelf is zo duidelijk als het maar zijn kan. Alles binnen het centrale dashboard is netjes geordend in groepen. De gegevens worden ook op een beknopte manier gepresenteerd.

Echter.

Het installeren van de app op uw apparaten zal enige tijd in beslag nemen. Zeker als u alle functies ten volle wilt benutten. Om de app goed te activeren, moet u deze downloaden op zowel uw apparaat als de telefoon die u wilt bespioneren.

Zodra u dat doet, is het gemakkelijk om het dashboard te gebruiken.

Of u eyeZy op Android of iOS hebt geïnstalleerd, de toegang tot uw gegevens werkt op dezelfde manier. Alles kan worden gedaan via de website. Het dashboard is verdeeld in secties voor elke functie en software die u wilt volgen. 

De gegevens zelf worden gepresenteerd zonder rommel of overtollige informatie.

Of u nu uw browser of de officiële app gebruikt, het ontwerp van eyeZy is on point.

eyeZy Klantenondersteuning

Als u hulp nodig hebt met eyeZy, kunt u natuurlijk contact opnemen met de klantenservice.

Hoe doet u dat?

De klantenservice is 24/7 beschikbaar via e-mail of telefoon. De website adverteert ook live chat als een optie, maar zo te zien, is het niet beschikbaar op dit moment.

Reacties komen vrij snel, binnen slechts een paar uur, afhankelijk van het tijdstip van de dag.

EyeZy Prijzen

eyezy price

Voor al zijn functies, eyeZy komt niet gratis.

Bij de registratie wordt u gevraagd om een abonnement te kiezen. U hebt de volgende opties:

1 maand

$47.99/maand

3 maanden

$27.99/maand

12 maanden

$9,99/maand

Alle prijsplannen bieden toegang tot de volledige app en hebben dezelfde reeks functies. 

Elke aankoop komt in aanmerking voor een terugbetalingsperiode van 14 dagen en geldt alleen voor uw eerste betaling. Het is ook niet van toepassing op apparaten die niet voldoen aan het compatibiliteitsbeleid.

Hoe zit het met een gratis versie?

Hoewel er geen gratis plan is, is er een eyeZy gratis proefversie waarmee u de service kunt proberen voordat u deze koopt. Het slechte nieuws is dat de proefversie slechts drie dagen duurt, wat onredelijk kort lijkt. Als het voorbij is, moet u een aankoop plan kiezen.

Upgrades van het ene plan naar het andere zijn ook mogelijk.

Het verschil in prijs is echter niet terugbetaalbaar. Ik raad u aan het terugbetalings- en compatibiliteitsbeleid van eyeZy zelf te bekijken voordat u tot aankoop overgaat.

Wat zijn de voor- en nadelen van eyeZy?

Zoals bij elke app voor apparaten heeft ook eyeZy zijn voor- en nadelen, die we hierna zullen bespreken. 

Voordelen

Betaalbaar

De meeste spionage-apps zijn duur, dus als u zich zorgen maakt over de kosten, is eyeZy betaalbaar.

U zou niet over uw budget moeten gaan om u te abonneren op een programma dat is ontworpen om uw dierbaren of uzelf te beschermen. 

Feature-Rich

eyeZy heeft een enorme lijst van functies om u te helpen uw dierbaren te controleren en te volgen, ongeacht de reden.

Vergeet niet dat deze app u toegang geeft tot respectievelijk sms-berichten, telefoongesprekken, chats via sociale media, locatie en toetsaanslagen.

Deze mobiele app levert zoals beloofd. 

Gemakkelijk te installeren en te gebruiken

De installatie en het gebruik van deze spy app is eenvoudig. U kunt installeren en synchroniseren van gegevens met de smartphone van de gebruiker via uw lokale WiFi-netwerk, dat is een optie die deze apps meestal niet bieden.

Het gemak van installatie en gebruik zijn twee elementen die deze app zo aantrekkelijk maken naast zijn betaalbare prijsopties. 

Android Auto Vooruit

De auto forward functie is exclusief voor Android toestellen. Het zorgt ervoor dat de gegevens direct worden geüpload naar uw dashboard zodra de mobiele gebruiker verbinding maakt met WiFi wanneer gegevens kunnen worden gesynchroniseerd.

24/7 klantenservice en ondersteuning

U zult blij zijn te weten dat de klantenservice 24/7 beschikbaar is via live chat, dus als u problemen ondervindt, kunt u snel hulp krijgen. 

Nadelen

Vertraagde iCloud-synchronisatie

Afgezien van de vertraging in de iCloud-synchronisatie vinden we geen andere nadelen aan deze spionageapp. Zo goed is het. 

EyeZy Review – Verdict

Wij hopen dat deze eyeZy beoordeling heeft u gegeven wat u nodig hebt om op te sporen en uw kind, echtgenoot, ouder, of andere geliefde voor hun bescherming, uw eigen bescherming, en uw persoonlijke gemoedsrust te controleren. 

Aan het eind van de dag, denken we dat eyeZy een ideale service is om te gebruiken als je hoopt om op de hoogte te blijven van wat je kinderen doen op het internet op basis van deze eyeZy beoordeling, en je wilt niet dat ze het gevoel hebben dat je altijd over hen zweeft.

Het ding met het internet is dat het een grote plaats is, en er is veel potentieel voor uw kinderen om zich in gevaarlijke situaties te bevinden.

Om dit te voorkomen, kunt u een app als eyeZy gebruiken, zodat u een oogje op hen kunt houden van een afstand, en u kunt een volledige gemoedsrust hebben.

NL_NL